Design Lamper Online

Velkommen til Lampebutikken – her er dybdegående analyser af kendte danske online lampeshops.

Vi vil kigge på de nyeste trends og ikke mindst hvor man kan købe de nye design lamper online. Vi måler og vejer hver enkelt side ud fra faste objektive parametrer – afslutningsvis en samlet konklusion.

Ønsker du en bedømmelse af din egen shop eller har en kundeerfaring fra nogle af de shops vi har bedømt så tag kontakt til os.

Anmeldelser af Online Lampe shops

LampeExperten.dk
Det er tydeligt, at det er en jysk virksomhed, der står bag designer lamper på lampeexperten.dk. De har en stor ekspertise inden for design lamper, er troværdige og har sans for, hvad der er populært og ikke mindst, hvad der har potentialet til at blive det.
Læs hele anmeldelsen af LampeExperten.dk her.
Helbergdesign.dk
I det nordjyske finder vi Helbergdesign.dk – Susanne Helberg driver en rigtig hyggelig fysisk butik og giver god sparing omkring indretningen. Helberg har en række spændende lamper – og er bestemt et besøg/opringning værd.
Læs hele anmeldelsen af Helberdesign.dk her.
Designlite.dk
Menneskene bag designlite.dk er MLK Belysning, der ligger på Sct. Jørgens Bakke 17 i Holstebro. Firmaet er 35 år gammelt og har nu besluttet sig for at begynde med et onlinesalg af lamper på nettet.
Læs hele anmeldelsen af Designlite her.
Eye4design.dk
Firmaet bag Eye4design.dk hedder Luce Art Scandinavia AB og ligger på Skindergade 15 i København K. Deres bestyrelse har hovedsæde i Stockholm.
Læs hele anmeldelsen af Eye4design her.
Lite-house.dk
Det er selskabet Lite-House ApS, der står bag hjemmesiden lite-house.dk. De har et showroom på 350 m2 på Grønlandsgade 3B i Haslev.
Læs hele anmeldelsen af Lite-house her.
Rifraf.dk
Teamet bag Rifraf består af to ansatte; en webmaster og en med ansvar for salg og rådgivning. De har et showroom i Århus på Skt. Pauls Kirkeplads 19.
Læs hele anmeldelsen af Rifraf her.